Elävöitä lukion pitkän matematiikan ja fysiikan kursseja! Tältä sivustolta löydät insinööritieteisiin sidottuja tehtäviä opetuskäyttöä tai itseopiskelua varten.

Fysmat

  • user warning: Got error 28 from storage engine query: SELECT t.* FROM term_node r INNER JOIN term_data t ON r.tid = t.tid INNER JOIN vocabulary v ON t.vid = v.vid WHERE r.vid = 7 ORDER BY v.weight, t.weight, t.name in /home/fysmat/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.module on line 617.
  • user warning: Got error 28 from storage engine query: SELECT DISTINCT b.* FROM blocks b LEFT JOIN blocks_roles r ON b.module = r.module AND b.delta = r.delta WHERE b.theme = 'framework' AND b.status = 1 AND (r.rid IN (1) OR r.rid IS NULL) ORDER BY b.region, b.weight, b.module in /home/fysmat/public_html/modules/block/block.module on line 407.

Tältä sivustolta löydät lukion pitkää matematiikkaa ja fysiikkaa elävöittäviä tehtäviä. Tehtävät on sidottu insinööritieteisiin. Sivuston tarkoituksena on tarjota lukion matemaattisten aineiden opettajille ja opiskelijoille uudenlaisia näkökulmia kurssitehtäviin.

Tehtävät on kehitetty Teknologiateollisuus ry:n 2007-2009 rahoittamassa hankkeessa Oulun yliopiston sähkö- ja tietotekniikan osaston sekä Keminmaan lukion yhteistyönä. Hankkeessa on etsitty konkreettisia keinoja ja toimintatapoja, joilla lukion fysiikan ja pitkän matematiikan opetusta voidaan elävöittää.